Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Protergia SpitiMou Κοντά σας σε κάθε νέο ξεκίνημα

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 500 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή σε ένα νέο σπίτι; Τώρα έχουμε δίπλα μας την Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, η οποία μας φέρνει το Οικιακό πρόγραμμα SpitiMou, ένα ακόμα καινοτόμο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι όπου θέλουμε να ζήσουμε.

Πάντα δίπλα σε όλους, σε κάθε νέο ξεκίνημα, η Protergia σχεδίασε ένα πρόγραμμα που… λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν σε μια μετακόμιση. Ειδικά στην αρχή που όλα είναι… περίεργα! Για την ενέργεια όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού το SpitiMou προσφέρει πολλά προνόμια, με τιμές βάσει κόστους και επιβράβευση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου!!

Συγκεκριμένα:

Δωρεάν τα πάγια για 1 ολόκληρο χρόνο και στη συνέχεια 5€/μήνα.

}100€ Protergia Επιστροφή Συνέπειας ή 30€ Protergia Επιστροφή για μη εμπρόθεσμη εξόφληση.

Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής ακόμη και μετά το διάστημα αναστολής της.

Χωρίς Ρήτρα Αποχώρησης. Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι μας παρέχει και ολιστικές υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες του νοικοκυριού μας, καθώς η Protergia εξελίσσεται σε μια ολοκληρωμένη ενεργειακή εταιρεία.

Συγκεκριμένα, με το Protergia SpitiMou προσφέρονται: Δωρεάν Τεχνική Βοήθεια 24x7 (Protergia Home Care) για 1 έτος.

Δωρεάν Ασφάλιση Περιεχομένου Σπιτιού για 1 έτος. Και φυσικά, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, με το κύρος της MYTILINEOS.

Σημειώνουμε επίσης ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά τις κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, που ισχύουν συμπληρωματικά.

Παράλληλα, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού, δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές. Επιπρόσθετα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia, με την οποία μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια μας με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας!

Η Protergia είναι μπροστά από τις εξελίξεις, μια πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της ενέργειας που δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία για τους καταναλωτές με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία.

ΏΔΉ ΣΤΉ ΧΥΤΡΑ TΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΕΥΧΟΣ

el-gr

2023-09-10T07:00:00.0000000Z

2023-09-10T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281732684074063

Kathimerini Digital