Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Go Brunch Events:

Hyatt Regency Thessaloniki και Estrella απογειώνουν το concept «brunch»!

Τι συμβαίνει όταν δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του brunch στη Θεσσαλονίκη –το εστιατόριο Estrella και το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki– ενώνουν τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά τους; Τα «Go Brunch Events»! Το νέο «talk of the town» στη γαστρονομική, και όχι μόνο, σκηνή της Θεσσαλονίκης, που δίνει μια άλλη, πιο ενθουσιώδη και κεφάτη διάσταση στα κυριακάτικα μεσημέρια της πόλης!

ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΈΜΟΡΦΟΥΣ και φιλόξενους χώρους του Hyatt Regency Thessaloniki, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι guest chefs απελευθερώνουν τις εμπνεύσεις και το ταλέντο τους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και μαγειρικής τέχνης από ελληνική και ethnic κουζίνες, συνοδεία ζωντανής μουσικής από DJs και μουσικά σχήματα.

Η ΑΡΧΗ ΈΓΙΝΈ ΤΟΝ ΦΈΒΡΟΥΑΡΙΟ, όταν οι Nomade et Sauvage, μαζί με τις ομάδες του executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki, Απόστολου Αλτάνη, και του Estrella, ετοίμασαν συνταγές από τη γαστρονομική κληρονομιά της Μακεδονίας, που τις μαγείρεψαν σε ανοιχτές φωτιές και σε παραδοσιακά σκεύη, με αγνές πρώτες ύλες της περιοχής.

ΤΟ ΔΈΥΤΈΡΟ

που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου, θα έχει γεύσεις και αρώματα κατευθείαν από το Λονδίνο. Οι chefs του Silo London, Max Maclean και Ed Tejada, θα ετοιμάσουν English breakfast με σκωτσέζικα λουκάνικα, English ham & cheese, αυθεντικό Sunday roast με gravy, shepherd’s pie, English pudding και πολλά άλλα, ενώ οι Catalyst Roasters θα παρουσιάσουν χαρμάνια καφέ από το φημισμένο τους roastery. Μουσική από το Indie Super Pop Band «Ta Toy Boy» και επιλογές από τον DJ Στέφανο Τσιτσόπουλο.

London», «Go Brunch Event» & ’60s Hong Kong Magic»

ΤΟ ΤΡΙΤΟ

«Go Brunch Event English Breakfast & Sunday Roast – Catalyst London & Silo

:

:

«Asian

προγραμματίζεται για τον Απρίλιο, μετά το Πάσχα, με θέμα και guest chef τον Nick Molyviatis, τον γνωστό head chef του «Wun’s -Tea room & Coctails» στο Λονδίνο (και ex head chef του Kiln/Soho). Καντονέζικα small plates, γιαπωνέζικα souffle pancakes, κορεάτικο toast, curry puffs, γλυκόξινες γαρίδες και άλλα πιάτα θα συνδυαστούν με τα cocktails του «Wun’s», του late-night bar & restaurant που αντλεί έμπνευση από το Χονγκ Κονγκ της δεκαετίας του 1960.

Ήδη ετοιμάζονται άλλα δύο «Go Brunch Events»: τον Μάιο, με θέμα «Italians do it better», και τον Ιούνιο, με θέμα «Αμερικανικό brunch».

Hyatt Regency Thessaloniki, 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας, 57001, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: +30 2310 401411

ΕΞΟΔΟΣ

el-gr

2023-03-12T08:00:00.0000000Z

2023-03-12T08:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/283223037360960

Kathimerini Digital