Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

«ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΈΦΤΑΝΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΈΙΣ ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΈΛΑΙΟΛΑΔΟ;»

Οι ελαιοπαραγωγοί της Σητείας, του τόπου που είναι συνυφασμένος με το ελαιόλαδο, παράγουν υπερήφανα το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, όπως αυτό πρέπει να είναι.

Χρειάζεται άραγε ένα ακόμα ελαιόλαδο σε μια χώρα που κατακλύζεται από «χύμα ελαιόλαδο» (στους γνωστούς τενεκέδες), το οποίο παράγεται και συντηρείται με συνήθως λανθασμένες συνθήκες;

Έχει άραγε αξία για τους καταναλωτές σήμερα ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ, που προέρχεται από παραδοσιακές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, με έντονη γευστική προσωπικότητα και υψηλή διατροφική αξία, από ελαιόδεντρα που καλλιεργούνται από αγρότες με τεράστια εμπειρία και το οποίο παράγεται από πιστοποιημένα ελαιοτριβεία που διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας;

Αυτό το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο θα μπορούσαμε να το βρούμε στο ράφι σε μια «κανονική» τιμή;

Αυτή η ιδανική επιλογή υπάρχει τώρα, με τα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα της LASITIA, αποκλειστικά παραγόμενα και εμφιαλωμένα στην περιοχή της Σητείας Κρήτης.

Η γκάμα των προϊόντων LASITIA περιλαμβάνει 3 προϊόντα:

1. Το SITIA 03 με έντονη γεύση με πικάντικες νότες, ιδανικό για να καταναλωθεί ωμό και να απογειώσει γευστικά οποιοδήποτε πιάτο.

2. Το SITIA 07 με διακριτική και ήπια γεύση, που μπορεί να προστεθεί ωμό σε οποιοδήποτε πιάτο αλλά και στα τελευταία στάδια του μαγειρέματος, ώστε να δώσει μεγάλο γευστικό ενδιαφέρον.

3. Το LASITIA, που είναι το ιδανικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για όσους καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες και στο μαγείρεμα, σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή.

Η Σητεία, τόπος που φιλοξενεί πολλά από τα αρχαιότερα ελαιόδεντρα στη Μεσόγειο ή ελαιοπαραγωγική ζώνη των Μινωιτών, είναι μια γεωγραφικά ξεχωριστή περιοχή, με ιδιαίτερο κλίμα.

Τα ελαιόδεντρα της Σητείας βρίσκονται παντού, σε περιοχές που δεν ευνοούν τη χρήση μηχανικών μέσων, απαιτώντας χειρωνακτική εργασία, πολλές φορές σε δυσπρόσιτες περιοχές. Περίπου 3.000.000 ελαιόδεντρα, αποκλειστικά ποικιλίας «Κορωνέικη», που παράγουν άριστης ποιότητας Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, με έντονο φρουτώδες, ήπια πικάντικο, με μακρά επίγευση, διαφορετικό και ξεχωριστό από άλλες περιοχές της Ελλάδας και ξακουστό και περιζήτητο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό το μοναδικό προϊόν που παράγεται απο τους 8.000 ελαιοπαραγωγούς της Σητείας, με γνώση και εμπειρία που περνάει από γενιά σε γενιά, υπηρετούμε στη LASITIA με σεβασμό και παράδοση. Και θα φτάνουμε όπου χρειάζεται για να το φέρουμε στο τραπέζι σας. Εσείς απλώς βρείτε το σε ένα από τα καταστήματα των αλυσίδων «Μασούτης», «My Market» και «Χαλκιαδάκης».

ΈΞΟΔΟς

el-gr

2023-03-12T08:00:00.0000000Z

2023-03-12T08:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/283566634744640

Kathimerini Digital