Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

ΕΣΤΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ MASTER

Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της

Στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», η Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην κατηγορία της, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται σε μια χρονιά-ορόσημο για την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια της στην ελληνική αγορά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master, η οποία αναβαθμίζει τις μικρές καθημερινές μας απολαύσεις χάρη στην καινοτομία, την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή αισθητική της», ανέφερε κατά την παραλαβή του βραβείου ο Θάνος Σχίζας, Marketing Manager της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Στην τελετή, μια διοργάνωση της Direction Business Network, παρευρέθηκε και ο Άνθιμος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών RESOUL, μέρος του οποίου αποτελεί η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την εστία Master, η οποία αποτελεί το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαρκούς τάσης μας για εξέλιξη», δήλωσε. «Το 2003, τη χρονιά που μπήκαμε στην κατηγορία του Υγραερίου, τα λεγόμενα ‘’γκαζάκια’’ ήταν συνήθως κρυμμένα κάτω από τον νεροχύτη. Μέσα σε δύο δεκαετίες, καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να τοποθετήσουμε τις Εστίες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ πάνω στον πάγκο 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών», συμπλήρωσε.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Η Εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master αποτελεί την πλέον προηγμένη εστία της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ. Προσφέρει ακόμα ευκολότερο άναμμα χωρίς να χρειάζονται αναπτήρας ή σπίρτα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης που διαθέτει η υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας.

Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σχάρα της παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και διαθέτει εμαγέ επικάλυψη για πιο εύκολο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

Επιπλέον, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα σύνδεσης Easy Clic Plus, η Εστία Ελ Γκρέκο Master μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί με μία μόνο κίνηση, ακόμα και όταν η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο δεν είναι άδεια.

INFO

Αποκτήστε τη με έκπτωση -20%. Μάθετε περισσότερα στο el-greko.gr και γίνετε μέλος Ελ Γκρέκο για να επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΒΒQ / ΑΝΑΤΟΜΙΑ

el-gr

2023-05-14T07:00:00.0000000Z

2023-05-14T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/282986814283980

Kathimerini Digital