Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Κοινωνικά

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα γνωστοποιείται ότι:

Ο EVANGELOS-GERASIMOS POULIAS (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ), γεννηθείς εις Washington, USA, κάτοικος Shoreline, Washington, USA, γιος του Nikolaos (Νικολάου) και της Charikleia (Χαρίκλειας), το γένος Dendrinos (Δενδρινός) και η CHRISTIANNA MARIA PISTOLIS (ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΗΣ), γεννηθείσα εις South Carolina, USA, κάτοικος Shoreline, Washington, USA, κόρη του Tom Kon (Αθανασίου Κωνσταντίνου) και της Georgia (Γεωργία), το γένος Sinodinos (Σινοδινός), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στo Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας.

Ο NADAV HAREDIM, γεννηθείς εις Beersheva Israel, κάτοικος Beersheva Israel, γιος του Shimon και της Naomi, το γένος Cohen και η ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΑΝΑΚΗ, γεννηθείσα εις Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικος Αρτέμιδας Αττικής, κόρη του Ελευθερίου και της Καλομοίρας, το γένος Ντουρντουρέκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στα Σπάτα Αττικής.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΑΓΚΡΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Γέρακα Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Ελένης, το γένος Κόκκαλη και η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Γέρακα Αττικής, κόρη του Χρήστου και της Αίγλης, το γένος Οικονόμου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Νέας Σμύρνης Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Νέλλα και η ΝΑΤΑΛΙ ΡΕΙΤΣΕΛ ΓΟΥΑΙΤΧΕΝΤ (NATALIE RACHEL WHITEHEAD), γεννηθείσα εις Σαουθάμπτον (Southampton) Ηνωμένου Βασιλείου, κάτοικος Επσομ (Epsom) Ηνωμένου Βασιλείου, κόρη του Αντονι (Anthony) και της Τζούλια (Julia), το γένος Σίνγκλετον (Singleton), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΑΖΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής, γιος του Πέτρου και της Χρυσούλας, το γένος Κοτρότσιου και η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΑΚΚΑ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Μαργαρίτας, το γένος Νικολάου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Φιλοθέη Αττικής.

Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Δήμου και της Μαρίας, το γένος Νιώτη και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, γεννηθείσα εις Πειραιά, κάτοικος Αμαρουσίου Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, το γένος Αλεξανδρή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Ζαχαρούλας, το γένος Γκίκα και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΟΥΡΗ, γεννηθείσα εις Καρδίτσα, κάτοικος Βούλας Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Αγορίτσας, το γένος Γκέκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βούλα Αττικής.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ζωγράφου Αττικής, γιος του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, το γένος Κοντιζά και η ΑΓΚΑΤΑ ΚΑΤΑΖΥΝΑ ΡΟΥΤΑ (AGATA KATARZYNA RUTA), γεννηθείσα εις Πόζναν Πολωνίας, κάτοικος Βερολίνου Γερμανίας, κόρη του Γιάτσεκ (Jacek) και της Μαρία Αννα Γιουντύτα (Maria Anna Judyta), το γένος Νταλκόβκσα (Dalkowska), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Βερολίνο Γερμανίας.

Ο ΒΑΣΙΛ ΚΑΡΦΙΑ (VASIL KARFIA), γεννηθείς εις Τίρανα Αλβανίας, κάτοικος Κω Δωδεκανήσου, γιος του Πατελή (Pandeli) και της Κατερίνας, το γένος Τσουρή και η ΙΡΕΝΑ ΧΑΣΑΝΑΪ, γεννηθείσα εις Τσοροβόντε Σκραπάρ Αλβανίας, κάτοικος Μοσχάτου Αττικής, κόρη του Εντμοντ και της Μερζάι, το γένος Ιασμαΐλι, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κω Δωδεκανήσου.

Ο ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Μικρής Μαντίνειας, γιος του Παναγιώτη και της Μαγδαληνής, το γένος Παναγιωτοπούλου και η ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, γεννηθείσα εις Πάτρα, κάτοικος Μικρής Μαντίνειας, κόρη του Γερασίμου και της Χρυσάνθης, το γένος Τεμπέλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Μικρή Μαντίνεια Μεσσηνίας.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Κορδελιού Θεσσαλονίκης, γιος του Κωνσταντίνου και της Μορφίας, το γένος Συγκουνοπούλου και η ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, γεννηθείσα εις Γιαννιτσά Πέλλας, κάτοικος Κορδελιού Θεσσαλονίκης, κόρη του Γεωργίου και της Ελένης, το γένος Κουρουτζή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, γιος του Εμμανουήλ και της Δέσποινας, το γένος Μύρλου και η ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΑΡΛΗ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, κόρη του Μιχαήλ και της Μαρίας, το γένος Φαμπρικέζη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Ναύπλιο.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, γιος του Νικολάου και της Μαρίας, το γένος Μιχαηλίδη και η ΚΑΛΙΡΡΟΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαλιάδα Ηλιδας Ηλείας, κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Γιαννούλας, το γένος Γαβριλοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΝΔΡΟΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής, γιος του Νικολάου και της Σοφίας, το γένος Βοσδογάνη και η ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΣΙΜΠΙΝΟΥΔΑΚΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Παναγιώτας, το γένος Σπυροπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής.

Ο ΓΙΟΥΝΕΣ ΑΓΙΑΝΤ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Πετρούπολης Αττικής, γιος του Ασσέντ και της Ευανθίας, το γένος Μωραΐτη και η ΜΑΡΙΑ ΖΗΚΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Πετρούπολης Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σταυρούλας, το γένος Νίτσιου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Πετρούπολη Αττικής.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Νέου Ηρακλείου Αττικής, γιος του Νικολάου και της Διονυσίας, το γένος Ψαρρή και η ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΖΗΚΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νέου Ηρακλείου Αττικής, κόρη του Θεοδώρου και της Ευαγγελίας, το γένος Καλαϊτζιδάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κέα Κυκλάδων.

Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Κερατσινίου Αττικής, γιος του Νικολάου και της Χρυσούλας, το γένος Μανιάτη και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αχαρνών Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Ελευθερίας, το γένος Μιχαλοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στις Αχαρνές Αττικής.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Ελευσίνας Αττικής, γιος του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Πηλιχού και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ελευσίνας Αττικής, κόρη του Παναγιώτη και της Αναστασίας, το γένος Γκουτζέλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Λαύριο Αττικής.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΙΟΝΑΣ, γεννηθείς εις Καλαμάτα Μεσσηνίας, κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, γιος του Μιχαήλ και της Βασιλικής, το γένος Γυφτοπούλου και η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Μεταμόρφωσης Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, το γένος Λιόγκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βαρυμπόμπη Αττικής.

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, γεννηθείς εις Χανιά, κάτοικος Χανίων, γιος του Γεωργίου και της Ειρήνης, το γένος Χαβρεδάκη και η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιο Αττικής, κάτοικος Ζωγράφου Αττικής, κόρη του Παναγιώτη και της Αικατερίνης, το γένος Τάχια, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, γεννηθείς εις Βόλο Μαγνησίας, κάτοικος Βόλου Μαγνησίας, γιος του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Μπουρτζή και η ΜΑΛΑΜΩ ΚΟΤΤΑ, γεννηθείσα εις Βόλο Μαγνησίας, κάτοικος Βόλου Μαγνησίας, κόρη του Ιωάννη και της Μαρίας, το γένος Πατσά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Βόλο Μαγνησίας.

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΩΚΑΣ, γεννηθείς εις Μοσχάτο Αττικής, κάτοικος Πειραιά, γιος του Αλεξάνδρου και της Μαρούσας, το γένος Λιζάρδου και η ΜΑΤΙΝΑ ΜΑΥΡΟΛΙΟΥ, γεννηθείσα εις Γύθειο Λακωνίας, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Ευαγγέλου και της Ελένης, το γένος Μαλιχούδη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά.

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Αλέξανδρου και της Βασιλικής, το γένος Δημητριάδη και η ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΣΚΕΝΤΖΟΥ, γεννηθείσα εις Πάτρα, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Κωνσταντίνου και της Αργυρούς, το γένος Μαμαλή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Φυροπόταμο Μήλου.

Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Παλαιού Ψυχικού Αττικής, γιος του Ευθυμίου και της Σπυριδούλας, το γένος Κίτσου και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Παναγιώτας, το γένος Τσεμπέρη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Φιλοθέη Αττικής.

Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΛΑΝΤΕΡ-LANDER, γεννηθείς εις Σολιχαλ Μεγάλης Βρετανίας, κάτοικος Λονδίνου Μεγάλης Βρετανίας, γιος του Τζόναθαν Μάικλjonathan Michael και της Σάρα Τζέην-sarah Jane, το γένος Λιγγινς-liggins και η ΣTEΦANIA ΞΗΝΤΑΡΑ, γεννηθείσα εις Ταουντον Σομερσετ Μεγάλης Βρετανίας, κάτοικος Λονδίνου Μεγάλης Βρετανίας, κόρη του Στυλιανού και της Λέσλυ Ανν-lesley Ann, το γένος Σμιθ-smith, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Φολέγανδρο Κυκλάδων.

Ο ΙΓΚΛΙ ΦΕΡΟ (IGLI FERO), γεννηθείς εις Πογραδετς Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γιος του Foti και της Mislime, το γένος Lushka και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΑΣΗ, γεννηθείσα εις Αγίους Σαράντα Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Λάμπη και της Πολυξένης, το γένος Μπάμπη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΟΥΝΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Χρήστου και της Δήμητρας, το γένος Παπακώστα και η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κόρη του Αδαμάντιου και της Αμαλίας, το γένος Συνοδινού, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Νομό Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας κάτοικος Δροσιάς Αττικής, γιος του Αθανασίου και της Κυριακής, το γένος Μυρίση και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΛΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Δροσιάς Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Γεωργίας, το γένος Σταυροπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βούλα Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΥΣΙΓΚΑΣ, γεννηθείς εις Δράμα, κάτοικος Δράμας, γιος του Αθανασίου και της Σοφίας, το γένος Κατακουζηνού και η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΦΛΙΔΗ, γεννηθείσα εις Πειραιά, κάτοικος Νίκαιας Αττικής, κόρη του Γρηγορίου και της Ευστρατίας, το γένος Κόγκου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Μενίδι Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Βασιλείου και της Ελευθερίας, το γένος Σαββατιανού και η ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΟΡΛΗ, γεννηθείσα εις Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Δημητρίου και της Ιωάννας, το γένος Ντζιμάνητζιμάνη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γέρακα Αττικής, γιος του Σταύρου και της Ευανθίας, το γένος Τριανταφύλλου και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΤΣΟΥ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γέρακα Αττικής, κόρη του Αναστασίου και της Ευαγγελίας, το γένος Βουτσαδάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Ραφήνα Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αγίων Αναργύρων Αττικής, γιος του Επαμεινώνδα και της Ζαφειρίας, το γένος Λαΐνη και η ΑΘΗΝΑ ΚΑΣΤΑΝΑ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Κορυδαλλού Αττικής, κόρη του Αθανασίου και της Γαρυφαλλιάς, το γένος Ζαχαρίου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αττική.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΖΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Πειραιά, γιος του Νικολάου και της Αικατερίνης, το γένος Γκούμα και η ΖΩΗ ΠΟΝΤΙΦΗΚΟΣ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Γρηγορίου και της Σταματίνας, το γένος Τσαγκάρη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Ηράκλειο Κρήτης, κάτοικος Κερκύρας, γιος του Εμμανουήλ και της Μαρίας, το γένος Ξεκαρδάκη και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, γεννηθείσα εις Λάρισα Θεσσαλίας, κάτοικος Κερκύρας, κόρη του Σταύρου και της Φωτεινής, το γένος Κωνσταντoγιάννη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γιος του Σταματίου και της Αναστασίας, το γένος Λιβανίου και η ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΗ ΨΥΧΑ, γεννηθείσα εις Βέρο Μπητς, Φλόριντα, ΗΠΑ, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Ευαγγέλου και της Μαίρης Ευτυχίας, το γένος Ρόκου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Καπανδρίτι Αττικής.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Ρίβολι Ιταλίας, γιος του Γεωργίου και της Ζωής, το γένος Γρίβα και η ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΒΟΛΠΕ (CRISTINA VOLPE), γεννηθείσα εις Τορίνο Ιταλίας (Torino Italia), κάτοικος Ρίβολι Ιταλίας, κόρη του Φραντσέσκο (Francesco) και της Αννα (Anna), το γένος Φαουλίζι (Faulisi), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Ρίβολι Ιταλίας.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Περιστερίου Αττικής, γιος του Ευαγγέλου και της Μαρίας, το γένος Τσάλιου και η ΑΝΝΑ ΓΑΡΔΕΛΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Περιστερίου Αττικής, κόρη του Αναστασίου και της Δέσποινας, το γένος Κοντοπίδου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Ανάβυσσο Αττικής.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, γιος του Μιχαήλ και της Μαρίας, το γένος Αναστασιάδου και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, γεννηθείσα εις Αλεξανδρούπολη Εβρου, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Ελένης, το γένος Μαργαρίτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Σαρωνικού.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΣ, γεννηθείς εις Λάρισα, κάτοικος Λάρισας, γιος του Γεωργίου και της Ουρανίας, το γένος Ζαΐρε και η ΒΑΪΑ ΡΟΚΟΥ, γεννηθείσα εις Λάρισα, κάτοικος Λάρισας, κόρη του Αθανασίου και της Αικατερίνης, το γένος Αγγελίτση, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Νίκαια Λάρισας.

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, γεννηθείς εις Λεμεσό Κύπρου, κάτοικος Λεμεσού Κύπρου, γιος του Σάββα και της Βάσως, το γένος Παναγιώτου και η ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΖΕΝΤΙΝΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Λεμεσού Κύπρου, κόρη του Δημητρίου και της Θεοφανίας, το γένος Καραφύλλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Λεμεσό Κύπρου.

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, γιος του Παντελή και της Αγγελικής, το γένος Πλουμπή και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΖΑΙΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κόρη του Αθανασίου και της Αθηνάς, το γένος Σταθάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Σέριφο.

Ο ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Κερατσινίου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Καραμολέγκου και η ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΣΙΩΤΗ, γεννηθείσα εις Πύργο Ηλείας, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Χρήστου και της Τριάδας, το γένος Κατσαϊδωνη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΡΟΖΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Πεύκης Αττικής, γιος του Αναστασίου και της Ζωής, το γένος Αβράμη και η ΜΑΡΙΑ ΚΩΣΤΑΛΑ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Πεύκης Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Σοφίας, το γένος Παβλώφ, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής.

Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΓΙΕΝΤ ΙΣΜΑΗΛ ΧΑΣΣΑΝ (MOHAMED SAYED ISMAIL HASSAN), γεννηθείς εις Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, κάτοικος Ντουμπάι Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, γιος του Σαγιέντ (Sayed) και της Εμάν (Eman), το γένος Αμπντέλχαμίντ (Abdelhamid) και η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, γεννηθείσα εις Ζάκυνθο, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Μαγδαληνής, το γένος Στουφή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, γεννηθείς εις Αττική, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Κλημεντίας, το γένος Πιτσάκη και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, γεννηθείσα εις Αττική, κάτοικος Ελληνικού Αττικής, κόρη του Ευάγγελου και της Σοφίας, το γένος Καραγιαννίδου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βούλα Αττικής.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Αναστασίας, το γένος Σωτηρίου και η ΕΥΤΕΡΠΗ-ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΡΣΕΝΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Ιωάννας, το γένος Ζαγκανά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Εκάλη Αττικής.

Ο ΝΤΙΛΑΝ ΧΑΡΒΕΪ (DYLAN HARVEY), γεννηθείς εις Μπέκλεϊ (Beckley) Δυτική Βιρτζίνια ΗΠΑ (West Virginia USA), κάτοικος Σάρλοτ (Charlotte) Βόρεια Καρολίνα ΗΠΑ (North Carolina USA), γιος του Γκρέγκορι Τοντ Χάρβεϊ (Gregory Todd Harvey) και της Μέντι Ντενίζ Χάρντεν (Mendy Denise Harden), το γένος Χάρντεν (Harden) και η ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ELENI GEORGOPOULOS), γεννηθείσα εις Γκρίνβιλ (Greenville) Νότια Καρολίνα ΗΠΑ (South Carolina USA), κάτοικος Σάρλοτ (Charlotte) Βόρεια Καρολίνα ΗΠΑ (North Carolina USA), κόρη του Αναστάσιος (Anastasios) και της Ειρήνη Τζούλη (Irene Julie), το γένος Χατζόπουλος (Hatjopoulos), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Τατόι Αττικής.

Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Ψυχικού Αττικής, γιος του Δήμου και της Καλλιόπης, το γένος Αποστολίδη και η ΦΡΑΓΚΙΣΚΗ ΒΑΓΓΕΡ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ψυχικού Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Κυριακής, το γένος Θεολόγου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Σίφνο Κυκλάδων.

Ο ΠΑΟΛΟ ΜΠΑΛΖΑΡΙΝΙ (PAOLO BALZARINI), γεννηθείς εις Λουγκάνο Ελβετίας, κάτοικος Ζυρίχης Ελβετίας, γιος του Τζιοβάνι (Giovanni) και της Κάρλα (Carla), το γένος Ζάνα (Zana) και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΛΩΝΑΡΗ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Ζυρίχης Ελβετίας, κόρη του Χαράλαμπου και της Ελένης Μαρίας, το γένος Πισσαδάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Ζυρίχη Ελβετίας.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΣ, γεννηθείς εις Κορυδαλλόν Αττικής, κάτοικος Πειραιά, γιος του Ηλία και της Στέλλας, το γένος Αναστασίου και η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΩΧΑΜΕΝΤ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Δημητρίου και της Γεωργίας, το γένος Ανδρέου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Ελένης, το γένος Τσιούμα και η ΖΩΗ ΠΙΡΛΥΜΠΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Αγγελικής, το γένος Κωλέττη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κάντζα Αττικής.

Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, γεννηθείς εις Κολωνία Γερμανίας, κάτοικος Κολωνίας Γερμανίας, γιος του Βασιλείου και της Θεοφανίας, το γένος Προδρόμου και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Βέροια Ημαθίας, κάτοικος Κολωνίας Γερμανίας, κόρη του Σωτηρίου και της Λουλούδας, το γένος Νοβάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας.

Ο ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Κέρπεν Γερμανίας, γιος του Γεωργίου και της Ειρήνης, το γένος Βελακούλη και η ΤΟΥΜΠΑ ΝΟΥΡ ΑΪΝΤΙΝ (TUGBA NUR AYDIN), γεννηθείσα εις Ζόλινγκεν Γερμανίας, κάτοικος Ντύσσελντορφ Γερμανίας, κόρη του Ζιγιαντίν (Ziyaddin) και της Εμινέ (Emine), το γένος Ιτσιμλί (Icimli), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΡΑΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αχαρνών Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, το γένος Βασιλάκη και η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΕΛΛΟΥ, γεννηθείσα εις Λάρισα, κάτοικος Νέας Ιωνίας Αττικής, κόρη του Χρήστου και της Αννας, το γένος Καραμήτσιου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βαρυμπόμπη Αττικής.

Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αναβύσσου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Αικατερίνης, το γένος Μανή και η ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αναβύσσου Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Ολγας, το γένος Ντορμπούδη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Παλαιά Φώκαια Αττικής.

Ο ΦΩΤΙΟΣ ΜΗΤΡΑΚΑΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Δάφνης Υμηττού, γιος του Ηλία και της Παναγιώτας, το γένος Μαυρίδου και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΠΑΘΗ, γεννηθείσα εις Πειραιά, κάτοικος Αιγάλεω Αττικής, κόρη του Παναγή και της Αριστέας, το γένος Καμιντζάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Αιγάλεω Αττικής.

Ο ΧΟΥΣΑΜ ΜΠΑΛΛΟΥΤ (HUSAM BALLOUT), γεννηθείς εις Ναζαρέτ Ισραήλ, κάτοικος Βερολίνου Γερμανίας, γιος του Σιμών (Simon) και της Χανάν (Hanan), το γένος Μάττα (Matta) και η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕΠΠΑ, γεννηθείσα εις Παπάγου Χολαργό Αττικής, κάτοικος Βερολίνου Γερμανίας, κόρη του Ευαγγέλου και της Ευδοξίας, το γένος Χατζούλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Πάρο.

Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΣΚΕΥΗΣ, γεννηθείς εις Αγίους Σαράντα Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Βαγγέλη και της Μηλίτσας, το γένος Μποζιώρη και η ΑΡΒΕΝΑ ΜΙΡΤΑΪ, γεννηθείσα εις Λούσνια Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Μπασκίμ και της Τατιάνας, το γένος Γκάτσο, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΚΡΑΤΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γιος του Μελέτη και της Αθηνάς, το γένος Αλεξανδράτος και η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Χαραλάμπους και της Μαρίας, το γένος Ζεϊμπέκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Ιο Κυκλάδων.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΦΟΣ, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών, γιος του Γεωργίου και της Δήμητρας, το γένος Κρήτου και η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Μπιλιούρη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΞΥΖΟΓΛΟΥ, γεννηθείς εις Ξάνθη, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, γιος του Αγάπιου και της Κυριακούλας, το γένος Σουκουλδάνου και η ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΤΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, κόρη του Αγγελου και της Αικατερίνης, το γένος Παπακυπριανού, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Νομό Αττικής.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕΝΤΖΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, γιος του Εμμανουήλ και της Μαρίας, το γένος Πριναράκη και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΕΡΖΗ, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Περιστερίου Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Ηρακλειώτου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Πετρούπολη Αττικής.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Πάτρα, κάτοικος Αθηνών, γιος του Γεωργίου και της Αναστασίας, το γένος Αγγελοπούλου και η ΑΪΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Δράμας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Κωνσταντίνου και της Ευδοκίας, το γένος Πανταζίδη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στα Φηρά Θήρας Κυκλάδων.

ΚΗΔΕΙΑ

Την πολυαγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, γιαγιά και φίλη

ΣΤΕΛΛΑ ΗΛ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ κηδεύουμε σήμερα Σάββατο 12/6/2021 και ώρα 3 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Αγ. Φιλοθέης, Φιλοθέη Αττικής.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Διακοφτού Αχαΐας.

Ο σύζυγος: Ηλίας. Τα παιδιά της. Οι εγγονές της. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 12η μεσημβρινή τελούμε τριετές μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Κοιμητηρίου Κηφισιάς υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς, προγιαγιάς, εξαδέλφης και θείας

ΝΙΑΣ ΚΕΛΑΪΔΗ

Τα παιδιά: Σωτήρης και Αννα. Τα εγγόνια: Ιάσων και Σοφία, Κίμων και Ερση. Τα δισέγγονα: Αναστασία, Αλέξανδρος. Τα εξαδέλφια. Τα ανίψια και οι φίλοι.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

el-gr

2021-06-12T07:00:00.0000000Z

2021-06-12T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281724092494059

Kathimerini Digital