Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Κοινωνικά

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ

Σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα γνωστοποιείται ότι:

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΚΕΛΗΣ, γεννηθείς εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γιος του Αποστόλου και της Γεωργίας, το γένος Σκιαδά και η ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Χαριλάου και της Σταυρούλας, το γένος Πετροπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Τον πολυαγαπηµένο µας σύζυγο και πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗ∆ΑΚΗ

ετών 77 κηδεύουµε την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και ώρα 4.30 µ.µ. από τον Ιερό Ναό του Κοιµητηρίου Χαλανδρίου.

Η σύζυγος: Αίγλη. Τα παιδιά του: Γιώργος, ∆ήµητρα. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Τον πολυαγαπηµένο µας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΑΒΡΑ κηδεύουµε αύριο ∆ευτέρα 2/8/2021 και ώρα 5.30 µ.µ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Μαρίνας Εκάλης. Η σύζυγος. Τα παιδιά. Τα εγγόνια. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

ΠΕΝΘΟΣ

Την πολυαγαπηµένη µας αδελφή και θεία

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ εκηδεύσαµε τη ∆ευτέρα 19-7-2021 από τον Ιερό Ναό του Κοιµητηρίου Ν. Φιλαδέλφειας (Κόκκινος Μύλος).

Τα αδέλφια: Νίκη και Αντώνης Παναγιωτόπουλος. Οι ανιψιές: Γεωργία, Αννα.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Με τη συµπλήρωση 40 ηµερών από τον θάνατο της

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ-ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ

ιατρού µικροβιολόγου θα τελεστεί επιµνηµόσυνη δέηση την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 10 π.µ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάµπους Ιλισίων. Καλούµε τους συγγενείς, τους φίλους και όσους επιθυµούν να τιµήσουν τη µνήµη της αγαπηµένης µας µητέρας, αδελφής, θείας και γιαγιάς όπως προσέλθουν.

Με τη συµπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του πολυαγαπηµένου µου συζύγου

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Προέδρου Συµβουλίου της Επικρατείας ε.τ. προσευχηθήκαµε για την ανάπαυση της ψυχής του το Σάββατο 31 Ιουλίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ευρυτάνων Καρπενησίου µαζί µε στενούς αγαπηµένους φίλους του.

Η σύζυγος: Κέλλυ Μπουρδάρα. Το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.15 π.µ. εις τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παιανίας τελούµε 40ήµερο µνηµόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αγαπηµένης µας αδελφής και θείας

ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΣ ΣΠ. ΣΤΑΜΑΤΗ-ΧΑΤΖΗ Ευχαριστούµε όλους εσάς που συµπαρασταθήκατε στο πένθος µας. Η οικογένειά της.

ΔΩΡΕΕΣ

Αντί µνηµοσύνου της ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΣ ΚΡΑΝΤΟΝΕΛΗ πραγµατοποιήθηκε από την κα Ρούσσου Βερόνικα χρηµατική δωρεά απευθείας στον Εθελοντικό Οργανισµό για τα Παιδιά «Το Χαµόγελο του Παιδιού», για την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισµού. Εις µνήµην ΓΕΩΡΓΙΟΥ ∆ΑΛΑΚΟΥΡΑ η κυρία Κατερίνα Λαναρά και ο κύριος Christian Durand κατέθεσαν δωρεά ύψους 500 ευρώ για τα παιδιά µε αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Εις µνήµην ΣΟΦΙΑΣ ΝΑΚΟΥ ο κύριος Γεώργιος Τσάκος και η κυρία Μάγδα Φαρµάκη κατέθεσαν δωρεά ύψους 100 ευρώ για τα παιδιά µε αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Εις µνήµην της λατρευτής τους αδελφής ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ οι Βάντα, Νανά, Παυλίνα και Γιάγκος προσέφεραν χρηµατική δωρεά αξίας 1.000 ευρώ απευθείας στον Εθελοντικό Οργανισµό για τα Παιδιά «Το Χαµόγελο του Παιδιού», για την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισµού.

ΚΟΣΜΟΣ

el-gr

2021-08-01T07:00:00.0000000Z

2021-08-01T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281956020826080

Kathimerini Digital