Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Κοινωνικά

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα γνωστοποιείται ότι:

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Πύργο Ηλείας, κάτοικος Αθηνών, γιος του ∆ιονυσίου και της Αναστασίας, το γένος Φωτοπούλου και η ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΕΦΕΡΛΗ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Ιωάννη και της Βασιλικής, το γένος Γκολφινοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡ∆ΑΡΗΣ, γεννηθείς εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ανθούσας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Γεωργίας, το γένος ∆ιαγούπη και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ, γεννηθείσα εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Παλλήνης Αττικής, κόρη του Παναγιώτη και της Γεωργίας, το γένος Μπαφίτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Παλλήνη Αττικής.

Ο ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙ∆ΗΣ, γεννηθείς εις Κιλκίς, κάτοικος Μπόχουµ Γερµανίας, γιος του Ρόλαντ και της Λουίζας, το γένος Μουρατίδου και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ, γεννηθείσα εις Λεµεσό Κύπρου, κάτοικος Μπόχουµ Γερµανίας, κόρη του Ανδρέα και της Λουκίας, το γένος Χρίστου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Μπόχουµ Γερµανίας.

Ο ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Παναγιώτη και της Αθανασίας, το γένος Φωτοπούλου και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΑΝ∆ΡΕΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Μιχαήλ και της Μαρίας, το γένος Αγγέλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Καλλιθέα Αττικής.

Ο ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΣΤΕΛΛΟΣ, γεννηθείς εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Ευσταθίου και της Βασιλικής, το γένος Παπαθανασοπούλου και η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΝΙΑΡΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Θεοδώρου και της Ανδρονίκης, το γένος Κοροδήµου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Παιανία Αττικής.

Ο ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΤΤΑΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Χρήστου και της Αικατερίνης, το γένος ∆εδεγκίκα και η ΜΕΛΙΝΑ ΚΩΤΣΙΑ, γεννηθείσα εις Αγίους Σαράντα Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Πέτρου και της Μαρίας, το γένος Λόλη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΤΑ, γεννηθείς εις Κολονιε Ερσεκε Αλβανίας, κάτοικος Ιλίου Αττικής, γιος του Γιώργη και της Ολιω, το γένος Σκούπρα και η ΜΕΛΙΣΑ ΤΖΟΚΟΛΑ, γεννηθείσα εις Τίρανα Αλβανίας, κάτοικος Τιράνων Αλβανίας, κόρη του Νταούτ και της Βαλµπόνα, το γένος Σέφαϊ, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Ιλιον Αττικής.

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΠΛΑΝΗΣ, γεννηθείς εις Βρυσερά Αργυροκάστρου Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Σπύρου και της Βασιλικής, το γένος Τσίπη και η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΑΜΠΗ, γεννηθείσα εις Αγίους Σαράντα Αλβανίας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Γιώργου και της Σταµάτως, το γένος Ρουµπάτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΙΒΑ∆ΙΤΗΣ, γεννηθείς εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νέας Λαµψάκου Ευβοίας, γιος του ∆ηµητρίου και της Αθανασίας, το γένος Θεοφάνους και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Ξενοφώντος και της Γιαννούλας, το γένος Φωτιά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στην Αττική.

Ο ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΝΙΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, γιος του ∆ηµητρίου και της Αικατερίνης, το γένος Κοξαράκη και η ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΟΥ, γεννηθείσα εις Αµαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νέας Μάκρης Αττικής, κόρη του Αθανασίου και της Σάρρας, το γένος Γιαγιάνου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Καλέτζι Μαραθώνα.

Ο ΡΑ∆ΟΥ-ΦΛΟΡΙΝ ΜΠΕΝΕΑ (RADU-FLORIN BENEA), γεννηθείς εις Κραϊόβα Ρουµανίας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, γιος του Φλορεα (Florea) και της Μαριανα (Mariana), το γένος Κουρουτς (Curut) και η Α∆ΡΙΑΝΑ-ΜΙΧΑΕΛΑ ΠΕΤΡΕΣΚΟΥ (ADRIANA-MIHAELA PETRESCU), γεννηθείσα εις Κραϊόβα Ρουµανίας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, κόρη του Μιχαηλ-φλοριαν (Mihail-florian) και της Ανα-καρµεν (Anacarmen), το γένος Μουσετεσκου (Musetescu), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΡΟΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Βάρης Αττικής, γιος του Ηλία και της Αικατερίνης, το γένος Καραλή και η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΟΛΟΚΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Βάρης Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Βαλεντίνης, το γένος Κουρκουλάκου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στη Βούλα Αττικής.

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΑΣΚΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Κωνσταντίνου και της Aννας, το γένος Ραμούνδου και η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥΕ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Ιωάννη και της Μαριάννας, το γένος Γριμάνη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

ΚΗΔΕΙΑ

Την λατρευτή μας αδελφή, εξαδέλφη και φίλη ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΣΟΜΛΕΚΤΖΟΓΛΟΥ

ετών 85 που έφυγε από κοντά μας κηδεύουμε σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών. Η αδελφή: Φιφή. Οι φίλες: Ευαγγελία, Ευγενία. Τα εξαδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς.

Για το Κέντρο Ειδικών Ατόμων Η ΧΑΡΑ αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στους κάτωθι λογαριασμούς: Εθνική Τράπεζα GR8601100750000007548001093, Alpha Bank GR9401401730173002002004796.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Τελούμε την Παρασκευή 28-1-2022 και ώρα 12η μεσ. 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Κηφισιάς (οδός Λεβίδου & Παναγίτσας) για την ανάπαυση της ψυχής της πολυαγαπημένης μου συζύγου

ΛΗ∆ΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΘΟΥΛΗ-ΓΚΟΡΙΤΣΑ

Ο σύζυγος: Παναγιώτης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

el-gr

2022-01-27T08:00:00.0000000Z

2022-01-27T08:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281771337577800

Kathimerini Digital