Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενα ακόμη γυναικείο άβατο καταργήθηκε. Η Aλεξιά Φαμπρ (φωτ.) διορίστηκε στην αρχή αυτής της εβδομάδας διευθύντρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του Παρισιού (Beauxarts de Paris) από την υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας. Εχει γεννηθεί το 1967, είναι κόρη πιανίστα, από νεαρή ηλικία εργάστηκε σε μουσεία ως επικεφαλής επιμελήτρια και εδώ και δύο δεκαετίες συνέβαλε στο να αποκτήσει ισχυρή ταυτότητα το MAC/VAL, το πρώτο μουσείο σύγχρονης τέχνης στα προάστια του Παρισιού.

(...) Το διαζύγιό τους τάραξε τα εκατομμύρια των followers, αφού η Κιμ Καρντάσιαν και ο ράπερ Κάνιε Γουέστ (φωτ.) έμοιαζαν αχώριστοι. Ωστόσο το γεγονός της διάλυσης αυτού του γάμου που κράτησε επτά χρόνια παραμένει, και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γουέστ δηλώνει ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν είναι καθόλου καλά, όσον αφορά το μοίρασμα της γονικής μέριμνας αλλά και τις οικονομικές διαφορές τους, ιδίως από τη στιγμή που η Καρντάσιαν απέκτησε νέο σύντροφο.

(...) Δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Ντάλας αναγκάστηκε αυτές τις ημέρες να αναβάλει ο Ελτον Τζον (φωτ.), λίγο αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οπως ανακοίνωσε στο Instagram ο 74χρονος μουσικός, τα συμπτώματά του είναι ήπια, όμως η απογοήτευσή του για την αναβολή, μεγάλη. Ο Βρετανός δήλωσε επίσης ότι, καθώς είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει κάνει την ενισχυτική δόση, αναμένει να πραγματοποιήσει τις επικείμενες εμφανίσεις του στο Αρκάνσας, αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

el-gr

2022-01-27T08:00:00.0000000Z

2022-01-27T08:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/282080575223112

Kathimerini Digital