Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Κοινωνικά

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα γνωστοποιείται ότι:

Ο JULJAN PROKO (ΓΙΟΥΛΙΑΝ ΠΡΟΚΟ), γεννηθείς εις Αργυρόκαστρο Αλβανίας, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, γιος του Jani (Γιαννη) και της Luljeta (Λουλιέτα), το γένος Drasa (Ντράσα) και η ANGELA DODOVECI (ΑΝΓΚΕΛΑ ΝΤΟΝΤΟΒΕΤΣΙ), γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής, κόρη του Shkelqim (Σκελκίμ) και της Gjylyzare (Γκυλιζάρε), το γένος Ago (Αγκο), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Γαλάτσι Αττικής.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ, γεννηθείς εις Αργυρόκαστρο, κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, γιος του Μιχάλη και της Αλεξάνδρας, το γένος Μαγκλάρα και η ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου, κόρη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Κογκαλίδου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΟΥΤΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Πειραιά, γιος του Χρήστου και της Ελένης, το γένος Σταματοπούλου και η ΕΛΕΝΗ ΒΕΣΙΑΡΗ, γεννηθείσα εις Λεμεσό, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Ευάγγελου και της Χλόης, το γένος Παπαϊωάννου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Τόχνη Κύπρου.

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νέας Σμύρνης Αττικής, γιος του Θεoδώρου και της Ιουλίας Ιωάννας, το γένος Κούρου και η ΑΝΙΜΑ ΛΙΛΟ, γεννηθείσα εις Πειραιά, κάτοικος Νέας Σμύρνης Αττικής, κόρη του Σκελκίμ και της Μπαρέσα, το γένος Τσαούση, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Παιανίας Αττικής, γιος του Σωτηρίου και της Ειρήνης, το γένος Σπύρου-αγγελή και η ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΒΑΡΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Παιανίας Αττικής, κόρη του Δημοσθένη και της Δήμητρας, το γένος Παπαγεωργίου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Παιανία Αττικής.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΙΝΑΣ, γεννηθείς εις Νίκαια Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κάτοικος Πειραιά Αττικής, γιος του Ιωάννη και της Παναγιώτας, το γένος Τριανταφύλλου και η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΥΡΙΓΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Ιωάννη και της Ζαμπέτας, το γένος Σιγάλα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Χαϊδάρι Αττικής.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Ταύρου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Ειρήνης, το γένος Κοντοπίδη και η ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΜΟΥΚΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, το γένος Βλάχου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Αγιο Δημήτριο Αττικής.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Μόντρεαλ Καναδά, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Ευσταθίας, το γένος Κουλούθρου-παρασκευοπούλου και η ΜΑΡΙΑ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ, γεννηθείσα εις Φλένσμπουργκ Γερμανίας, κάτοικος Νέας Σμύρνης Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Σωτηρίας, το γένος Τσάμη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα Αττικής.

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, γιος του Μιχαήλ και της Αντιγόνης, το γένος Γιαννοπούλου και η ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ, γεννηθείσα εις Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, κόρη του Απόστολου και της Μαρίνας, το γένος Κοσμαδάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στις Αφίδνες Αττικής.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Βύρωνα Αττικής, γιος του Δημητρίου και της Πηνελόπης, το γένος Σταματοπούλου και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ηλιούπολης Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Μαριάννας, το γένος Τζοβάρα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Βύρωνα Αττικής.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Χριστούπολης Σπάτων, γιος του Ανέστη και της Δημητρούλας, το γένος Λιάκου και η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Χριστούπολης Σπάτων, κόρη του Σπυρίδωνος και της Παρασκευής, το γένος Καππάτου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Δημαρχείο Σπάτων-αρτέμιδας.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΜΕΡΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Βασιλείου και της Ευγενίας, το γένος Σαγιαδινού και η ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΟΖΑΡΣΚΑ, γεννηθείσα εις Πειραιά, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Ολεξάντρ και της Ολένα, το γένος Μιχέεβα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στου Ζωγράφου Αττικής.

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΡΑΛΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Ηλία και της Ιορδάνας, το γένος Αβραμίδου και η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΤΖΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας,

κάτοικος Αθηνών, κόρη του Αντωνίου και της Αννας, το γένος Κλημέντου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αττική.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, γιος του Στεφάνου και της Ξένης, το γένος Χαραλάμπους και η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Χρήστου και της Μαρίας, το γένος Συμινή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Περιστερίου Αττικής, γιος του Δημητρίου και της Αικατερίνης, το γένος Κυλικτζή και η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ανω Λιοσίων Αττικής, κόρη του Αθανασίου και της Σοφίας, το γένος Λεγάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στις Αχαρνές Αττικής.

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Λαμίας, γιος του Ευθύμιου και της Μαρίας, το γένος Ποντίκα και η ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, γεννηθείσα εις Νίκαια, κάτοικος Λαμίας, κόρη του Δημητρίου και της Κατερίνας-αγγέλικας, το γένος Μακρή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Δημαρχείο Λαμιέων.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΝΕΛΛΗΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Χολαργού Αττικής, γιος του Στέλιου και της Κατερίνας, το γένος Πολύζου και η ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΝΤΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Χολαργού Αττικής, κόρη του Στεφάνου και της Μαρίας, το γένος Κουλούρη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Σαρωνίδας Αττικής, γιος του Στυλιανού και της Εξακουστής, το γένος Πετράκη και η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Σαρωνίδας Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Χαρίκλειας, το γένος Κολιομίχου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Ανάβυσσο Αττικής.

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΛΑΚΟΥ (RONALDO PLAKU), γεννηθείς εις στο Φιερ Αλβανίας (Fier, Albania), κάτοικος στο Αμβούργο Γερμανίας (Hamburg, Germany), γιος του του Αρτάν (Artan) και της Βιόλτσα (Vjollca), το γένος Μουχαμέταϊ (Muhametaj) και η ΛΟΥΝΑ ΧΟΤΖΑ (LUNA HOXHA), γεννηθείσα εις Αθήνας (Athens), κάτοικος Αθηνών (Athens), κόρη του Λάντι (Landi) και της Σουέλα (Suela), το γένος Μούτσι (Muci), πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΣΙΜΟΝΕ ΟΥΚΕΝΤΟΥ (SIMONE UCCHEDDU), γεννηθείς εις Κάλιαρι, Σαρδηνία (Cagliari, Sardinia), κάτοικος Λουξεμβούργου, γιος του Μπρούνο (Bruno) και της Κιάρα (Chiara), το γένος Μπέλλου (Bellu) και η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Λουξεμβούργου, κόρη του Αναστασίου και της Μαρίας, το γένος Ματζουράνη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Λουξεμβούργο.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Πειραιά, γιος του Βασιλείου και της Ελένης, το γένος Λάβδα και η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Πάτρα, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Κωνσταντίνου και της Χρυσάνθης, το γένος Μπαραμπάτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Αθανασίου και της Ειρήνης, το γένος Τσιρλή και η ΘΑΛΕΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Αθανασίου και της Αννας, το γένος Μωραΐτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΜΟΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Νικήτα και της Αλεξάνδρας, το γένος Τρικαλιώτη και η ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΥΜΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αλίμου Αττικής, κόρη του Μιχαήλ και της Νίκης, το γένος Νιφόρα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής.

ΚΗΔΕΙΑ

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά

ΓΚΡΕΤΑ-ΜΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

ετών 93

αποχαιρετούμε τη Δευτέρα 27-3-2023 και ώρα 12 μεσ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Τα παιδιά: Κωνσταντίνος, Σπύρος και Κατερίνα. Τα εγγόνια: Μάρκος, Γκρέτα.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σώμα Ελλήνων Οδηγών.

ΠΕΝΘΟΣ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα και παππού

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΩΝ. ΚΑΠΕΛΛΑΚΗ

Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω

εκηδεύσαμε την Κυριακή 19-3-2023 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκουτεσιάδος Αιτωλ/νίας. Τα τέκνα: Αμαλία, Κωνσταντίνος και Γεωργία, Νίκη και Θεόδωρος. Τα εγγόνια: Ελενα-μαρία. Ιωάννα, Αναστασία και Αρτεμις. Κωνσταντίνος, Σπυρίδων και Χριστόφορος. Οι λοιποί συγγενείς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

el-gr

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281745568634618

Kathimerini Digital