Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Κοινωνικά

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα γνωστοποιείται ότι:

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής, γιος του Ιωάννη και της Αντιγόνης, το γένος Μπούρα και η ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Βύρωνα Αττικής, κόρη του Χρήστου και της Ιωάννας, το γένος Ξένου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Βύρωνα Αττικής.

Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΣ, γεννηθείς εις Πειραιά, κάτοικος Γλυφάδα Αττικής, γιος του Αναστασίου και της Νικολέτας, το γένος Κυπραίου και η ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΦΛΩΡΟΥ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Αντωνίου και της Σεβαστής, το γένος Μπαμπανιώτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΟΥΚΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Ιουλίας, το γένος Μαρτάκη και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, κόρη του Ηλία και της Θεοδώρας, το γένος Πετρολέκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι Αττικής.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΛΙΑΚΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Νέου Ηρακλείου Αττικής, γιος του Αποστόλου και της Ευδοξίας, το γένος Ελευθεριάδη και η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νέου Ηρακλείου Αττικής, κόρη του Σωκράτη και της Αικατερίνης, το γένος Φώκου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Βούλας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Αγάπης, το γένος Πρεσβέλη και η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Βούλας Αττικής, κόρη του Θεοδώρου και της Δέσποινας, το γένος Τσαούσογλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Σαρωνικού.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΣ, γεννηθείς εις Αγρίνιο, κάτοικος Ζωγράφου Αττικής, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Ψωμά και η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΤΖΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ζωγράφου Αττικής, κόρη του Χρήστου και της Αικατερίνης, το γένος Αλιαπούλιου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΙΩΤΗΣ, γεννηθείς εις Βόλο, κάτοικος Χλόης Μαγνησίας, γιος του Φιλίππου και της Ελένης, το γένος Καρανικόλα και η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΝΤΙΣΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Λάρισα, κάτοικος Στεφανοβικείου Μαγνησίας, κόρη του Αντωνίου και της Γεωργίας, το γένος Βεργή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Ρήγα Φεραίο Μαγνησίας.

Ο ΕΛΒΙΣ ΝΤΟΥΖΑ, γεννηθείς εις Belsh Aλβανίας, κάτοικος Καισαριανής Αττικής, γιος του Jani Duzha και της Elda Duzha, το γένος Kuqja και η ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΤΣΑ, γεννηθείσα εις Ελμπασάν Aλβανίας, κάτοικος Καισαριανής Αττικής, κόρη του Κοδέλ Γιάντσα και της Μιρέλα Γιάντσα, το γένος Xhafa, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Καισαριανή Αττικής.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΙΟΒΑΝΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, κάτοικος Αθηνών, γιος του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, το γένος Μουλατζούδη και η ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΟΛΑΙΤΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Παναγιώτη και της Λευκοθέας, το γένος Πατίλα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Σύμη.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΡΕΝΤΑΣ, γεννηθείς εις Τρίκαλα Θεσσαλίας, κάτοικος Περάματος Αττικής, γιος του Αχιλλέως και της Ηλιάνας, το γένος Κολοβού και η ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΡΟΝΤΗΡΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Περάματος Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Μαριάνθης, το γένος Καβρέτσου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αργυρούπολη Αττικής.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Τρικάλων Κορινθίας, γιος του Βασιλείου και της Παναγιώτας, το γένος Κωστούλα και η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αμαρουσίου Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Αντιγόνης, το γένος Τσιαμαντά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής.

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αττικής, γιος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, το γένος Σκούρτα και η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥΡΤΖΗ, γεννηθείσα εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Κορυδαλού Αττικής, κόρη του Αναστασίου και της Πολύτιμης, το γένος Μητρογιαννοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Ο ΙΑΣΩΝ ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αλίμου Αττικής, γιος του Εμμανουήλ και της Ελισσάβετ, το γένος Μαστορίδου και η ΜΑΡΙΑ ΓΕΝΗΔΟΥΝΙΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αλίμου Αττικής, κόρη του Σοφοκλή και της Ελένης, το γένος Πολυχρονοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ, γεννηθείς εις Ιωάννινα, κάτοικος Αθηνών, γιος του Νικολάου και της Τιμόκλειας, το γένος Κομνηνού και η ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΣΤΥΠΑΛΙΤΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Πειραιά, κόρη του Ανδρέαεμμανουήλ και της Μαρίας, το γένος Καντριβιώτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αχαρνών Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Παπανικολάου και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΟΣΝΑΚΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Βασιλικής, το γένος Αργυρού, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Χαϊδάρι Αττικής.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Πόρτο Ράφτη Αττικής, γιος του Νικολάου και της Λυδίας, το γένος Μπαϊζάνου και η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΚΑΤΣΙΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Πόρτο Ράφτη Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Θεοδώρας, το γένος Πιπέρη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αττική.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑΣ, γεννηθείς εις Ηλιόκαστρο Ερμιονίδος, κάτοικος Ηλιοκάστρου Ερμιονίδος, γιος του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Δήμιζα και η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΣΚΛΑΒΑΙΝΑ, γεννηθείσα εις Νίκαια Αττικής, κάτοικος Κυψέλης Αίγινας, κόρη του Γεωργίου και της Μαρίνας, το γένος Σώρρου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αίγινα Αττικής.

Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Τρικάλων, γιος του Γεωργίου και της Αναστασίας, το γένος Καλαμάκια και η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Δημητρίου και της Αναστασίας, το γένος Κυριαζή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΑΠΑΝΗΣ, γεννηθείς εις Εγκωμη Λευκωσίας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, γιος του Μάρκου και της Μαρίας, το γένος Χαραλαμπίδου και η ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής, κόρη του Aδαμαντίου και της Αγγελικής, το γένος Βελερή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Ανδρο Μπατσί.

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Βάρκιζας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Βασιλικής, το γένος Αλεξανδροπούλου και η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Ανω Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Ευαγγελίας, το γένος Ριζοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Τήνο.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, γιος του Αριστείδη και της Ευαγγελίας, το γένος Θαλάσση και η ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΥΚΑΡΟΥ ΚΟΠΑΤΟΥ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Χαλανδρίου Αττικής, κόρη του Μάρκου και της Σταματίνας, το γένος Κοπάτου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΜΠΑΤΗΣ, γεννηθείς εις Νότια Αφρική, κάτοικος Βούλας Αττικής, γιος του Δημοσθένη και της Βίλεμην, το γένος Μπος και η ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΟΝΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Βούλας Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Γεωργίας, το γένος Αγγελοπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κουνουπίτσα Σπετσών.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Χολαργόν Αττικής, κάτοικος Αθηνών, γιος του Δημητρίου και της Βασιλικής, το γένος Καρπέτα και η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΛΕΦΑΝΤΖΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Δημητρίου και της Δέσποινας, το γένος Γουνελά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Πέραμα Αττικής.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΚΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Ελευθερίου Κορδελιού, γιος του Σάββα και της Πασχαλίνας, το γένος Ασκονίτου και η ΟΛΓΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, γεννηθείσα εις Αλμάτυ Καζακστάν, κάτοικος Ελευθερίου Κορδελιού, κόρη του Μιχαήλ και της Χριστίνα, το γένος Αμανατίδου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, Κορδελιό.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Τσιμκεντ Καζακστάν, κάτοικος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, γιος του Γεωργίου και της Ναταλίας, το γένος Ασλανίδου και η ΤΑΜΑΡΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, γεννηθείσα εις Ρωσία, κάτοικος Κορδελιού Θεσσαλονίκης, κόρη του Γεωργίου και της Ειρήνης, το γένος Λαζαρίδου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Ευόσμου/κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Μαραθώνα Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Ευδοξίας, το γένος Τσιούνη και η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΡΑ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Ανω Πατησίων Αττικής, κόρη του Θεοδόση και της Ιωάννας, το γένος Κωφού, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Μαραθώνα Αττικής.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Νίκαιας Αττικής, γιος του Σπυρίδωνος και της Ελένης, το γένος Καμαριάρη και η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΟΥΤΣ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αθηνών, κόρη του Κέβιν Τζωρτζ και της Ευθυμίας, το γένος Κατίκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα.

Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Μιλάνου, γιος του Δημητρίου και της Αναστασίας, το γένος Καράμπελα και η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΝΟΥ, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Κηφισιάς Αττικής, κόρη του Ηλία και της Χάιδως, το γένος Λαναρά, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ-ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αιγάλεω Αττικής, γιος του Πέτρου και της Κορίνας, το γένος Χρήστου και η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αιγάλεω Αττικής, κόρη του Ιωάννη και της Στυλιανής, το γένος Γριβάκου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Χαϊδάρι Αττικής.

Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣ, γεννηθείς εις Παπάγου-χολαργού Αττικής, κάτοικος Ραφήνας Αττικής, γιος του Νικόλαου και της Παρασκευής, το γένος Σακή και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αρτέμιδος Αττικής, κόρη του Πέτρου και της Ευθαλίας, το γένος Χρυσικάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Ραφήνα Αττικής.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΛΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Λαυρίου Αττικής, γιος του Γιώργου και της Φανής, το γένος Λαδοπούλου και η ΙΩΑΝΝΑ ΡΕΡΡΑ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Λαυρίου Αττικής, κόρη του Σπύρου και της Ελένης, το γένος Μαργώνη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Κερατέα Αττικής.

Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Αμαρουσίου Αττικής, γιος του Ανέστη και της Μαρίας, το γένος Μιχαηλίδη και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, γεννηθείσα εις Ιωάννινα, κάτοικος Αμαρουσίου Αττικής, κόρη του Χριστοδούλου και της Μαρίας, το γένος Γιαννηρίζου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βίτσα Ιωαννίνων.

Ο ΤΖΕΪΜΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, γεννηθείς εις Καμπερντάουν Νέας Νότιας Ουαλίας, κάτοικος Σίδνεϊ Αυστραλίας, γιος του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, το γένος Ραφτοπούλου και η ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΒΑΙΟΥ, γεννηθείσα εις Πρέριγουντ Νέας Νότιας Ουαλίας, κάτοικος Σίδνεϊ Αυστραλίας, κόρη του Αντονι Κοβαίος και της Ελεν Κοβαίου, το γένος Φιλιπποπούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, γεννηθείς εις Δράμα, κάτοικος Wroclaw Πολωνίας, γιος του Παναγιώτη και της Μαλαματής, το γένος Μαχαιρά και η ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Πετρουπόλεως Αττικής, κόρη του Κωνσταντίνου και της Παναγιώτας, το γένος Τζουμερκιώτη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Δράμα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΛΙΡΗΣ, γεννηθείς εις Πειραιά, κάτοικος Πειραιά, γιος του Αθανασίου και της Αργυρώς, το γένος Τσαχάλη και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΣΙΟΥ, γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Περιστερίου Αττικής, κόρη του Γεωργίου και της Μαρίας, το γένος Τρίκκα, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Παλλήνη Αττικής.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΛΙΠΗΣ, γεννηθείς εις Αθήνας, κάτοικος Κάτω Πατησίων Αττικής, γιος του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, το γένος Αλατά και η ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, γεννηθείσα εις Αθήνας, κάτοικος Κάτω Πατησίων Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Διαμάντως, το γένος Παπαδάκη, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Γαλάτσι Αττικής.

ΚΗΔΕΙΕΣ

Εφυγε από τη ζωή 25/3/2023 η

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΛΛΑ θα την αποχαιρετήσουμε στο Κοιμητήριο Χολαργού, Τρίτη 28/3/2023, ώρα 11 το πρωί. Τα παιδιά: Ευάγγελος και Θηρεσία, Δημήτρης και Αννα. Τα εγγόνια. Το δισέγγονο.

Τη λατρεμένη μας

ΕΥΘΑΛΙΑ ΒΑΡΤΣΟΥ κηδεύουμε αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Τα παιδιά: Χριστίνα και Νίκος. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Τον αγαπημένο μας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΛΥΒΑΝΟ κηδεύουμε αύριο Τετάρτη 29.3.2023 και ώρα 13.00 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως Γ΄ Κοιμητηρίου Αθηνών (Νίκαια).

Ο εξάδελφος: Γιάννης. Τα ανίψια: Μάρκος, Νίκος, Αννα. Οι λοιποί συγγενείς και οι φίλοι του. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ». ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 08048084795

ΤΗΛ. ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ: 210 5200500

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Επιχειρηματία

ετών 73 κηδεύουμε σήμερα Τρίτη 28.3.2023 και ώρα 14.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών όπου και θα ταφεί η σορός του. Η σύζυγος: Σταματία. Τα παιδιά: Κωνσταντίνος και Δέσποινα. Ο εγγονός: Γιώργος. Οι λοιποί συγγενείς.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί Συλλόγου Φλόγα: Alpha Bank: GR8001401120112002002011686, Eurobank: GR6602600630000460100128261, Εθνική Τράπεζα: GR250110192000001924800001, Τράπεζα Πειραιώς: GR6301720150005015020641423.

ΔΩΡΕΕΣ

Εις μνήμην ΡΕΝΑΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ έγινε δωρεά 300 ευρώ στο Εμπειρίκειο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου από κύριο Γιάννη και κυρία Ενη Γκούμα.

Εις μνήμην ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΜΑΡΑΤΟΥ ο Μιχαήλ N. Στασινόπουλος κατέθεσε απευθείας χρηματικό ποσόν για την ενίσχυση του Συλλόγου των Αθηναίων.

Εις μνήμην ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΜΑΡΑΤΟΥ ο Νίκος και η Αλεξάνδρα Στασινοπούλου κατέθεσαν απευθείας χρηματικό ποσόν για την ενίσχυση του Συλλόγου των Αθηναίων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

el-gr

2023-03-28T07:00:00.0000000Z

2023-03-28T07:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281754158576893

Kathimerini Digital