Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ePaper

Το delivery που πάντα κερδίζεις!

Είσαι φοιτητής; Μένεις µόνος σου; Εργάζεσαι πολλές ώρες και δεν προλαβαίνεις να ψωνίσεις ή να µαγειρέψεις; Μήπως έχεις όρεξη για µαγειρευτό, fast food, γλυκό, καφέ ή έθνικ; Με το BOX food delivery app θα βρεις εύκολα και γρήγορα ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

ΚΆΝ’ ΤΟ ΝΟΣΤΙΜΆ KAI ΆΠΛΆ

Σίγουρα θες πρωινό ή καφέ ή και κάτι γλυκό να ξεκινήσει η μέρα σου νόστιμα.

Πεινάς και το ψυγείο σου είναι άδειο. Αν δεν έχεις δοκιμάσει το ΒΟΧ, τώρα είναι η στιγμή. Κατέβασέ το και παράγγειλε εύκολα το αγαπημένο σου φαγητό, γλυκό και αλμυρό, ή το λατρεμένο σου ρόφημα! Η παραγγελία σου θα έρθει στην πόρτα σου και θα ‘ναι και γεμάτη πόντους που μόνο στο BOX μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενες παραγγελίες. Έχει κι άλλα; Ναι, έχει κι άλλα: Μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας σου από επιλεγμένα εστιατόρια μέσω του Live Tracking και φυσικά θα βρεις χιλιάδες προσφορές 1+1, μενού με 5 € και άλλα combo offers. Μην περιμένεις, κατέβασε το app τώρα και κάνε τη ζωή σου εύκολη και νόστιμη!

TO BOX ΜΕΓΆΛΏΝΕΙ ΣΥΝΕΧΏΣ

ΚΆΙ ΣΕ ΕΠΙΒΡΆΒΕΥΕΙ

Το delivery που πάντα κερδίζεις, τώρα με ακόμα περισσότερα αγαπημένα καταστήματα, διαθέσιμα σε 100 πόλεις σε όλη την Eλλάδα. Είναι γεγονός, το ΒΟΧ μεγαλώνει συνεχώς και μέσα από τα χιλιάδες καταστήματά του βρίσκεις ό,τι έχεις φανταστεί. Να σου υπενθυμίσουμε ποιο είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του; Το πρόγραμμα επιβράβευσης!

Με το ΒΟΧ, από την 1η κιόλας παραγγελία και σε κάθε επόμενη βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Σε κάθε πιάτο, σε κάθε μαγαζί, χωρίς περιορισμούς.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ 100 ΜΑΓΑΖΙΑ

el-gr

2023-11-12T08:00:00.0000000Z

2023-11-12T08:00:00.0000000Z

https://kathimerini.pressreader.com/article/281874418127333

Kathimerini Digital